Experiències

Volem, en aquest espai de la web, donar cabuda (imatge i veu) a les diverses experiències de varies de les famílies monoparentals pertanyents a la nostra associació. El nostre objectiu és que aquí vegis com neix, es viu i és el nostre model familiar i donar així alè i impuls a altres famílies monoparentals i en procés de ser-ho.

La teva història, és la nostra història...

Amb les nostres paraules, amb un conte, amb exemples, amb fantasia… però sempre explicant la veritat és com els nostres fills i filles integren la monoparentalitat

Mima, Emma i Martí

Mima, Emma i Martí

Hola, us presentem a na Mima, n’Emma i en Martí. En aquest vídeo n’Emma (de 6 anys) ens explica com ella, el seu germà i la seva mare van arribar a formar una família monoparental. Esperem que us agradi. Mira el vídeo en el nostre canal de Youtube i subscriu-te!

Lua i Susana

Lua i Susana

Hola, us presentem a na Lua i na Susana. En aquest vídeo na Lua ens explica com van arribar a formar una família monoparental. Esperem que us agradi. Mira el vídeo en el nostre canal de Youtube i subscriu-te!

Aina i Marga

Aina i Marga

Hola, us presentem a n’Aina i na Marga. En aquest vídeo n’Aina ens explica què és ser una família monoparental i com van arribar a ser-ho. Esperem que us agradi. Mira el vídeo en el nostre canal de Youtube i subscriu-te!

Si ho desitges, comparteix amb nosaltres la teva experiència, enviant-nos un vídeo o una imatge, i una breu ressenya d’unes 4 línies a Activitats@famoib.org. Aquí et donarem veu i altres coneixeran com és la teva monoparentalitat i com la vius. Anima’t!