Entitats col·laboradores

Cada vegada són més les empreses, les clíniques i els autònoms que ens brinden un benefici econòmic en els seus serveis. Els hem agrupat per categories. Per poder beneficiar-vos dels seus descomptes o les seves tarifes especials, és imprescindible que us acrediteu com a sòcia o soci.

Empreses amb les que tenim convenis:

En Manacor | Facebook: Nena Mascaró
Beneficis famílies associades: 10 % de descompte en tractaments facials i corporals.

Empreses amb les que tenim convenis:

Web: Barcelona IVF
Benefici famílies associades: 1a visita gratuïta. 10 % de descompte en FIV i Donació d’òvuls. Tercera Inseminació Artificial gratuïta (descompte aplicable només en cas de no aconseguir embaràs en els dos primers intents). Descomptes només aplicables al preu base, sense incloure banc de semen ni tècniques complementàri.

Web: Instituto Bernabéu
Beneficis famílies associades: 15% de descompte en primera consulta i en tractaments. Ginecologia i tractament global de l’embaràs. Cicle de Medicina Reproductiva.

Web: Instituto Fertilidad
Beneficis famílies associades: primera visita informativa i gratuïta, 15% de descompte en tractaments.

Web: IVI
Beneficis famílies associades: descompte 50% en primera visita de Reproducció Assistida, descompte del 5% en els tractaments de Reproducció Assistida, descompte del 10% en la resta de tractaments i actes mèdics. * Exclosos tractaments de genètica.

Empreses amb les que tenim convenis:

Facebook: Trebolí Kids
Tenda de puericultura i roba de la talla prematur a la talla 10 anys a Manacor. Beneficis famílies associades: descompte 10% a la roba i 8% a la puericultura.

 

Web: Dragonfly Kids

Som una botiga on-line centrada en joguines respectuoses amb la infància i el medi ambient. Tots els nostres productes han estat seleccionats per un equip educatiu. Volem oferir grans productes a un preu just … Et convidem a que visitis la nostra web i et registris com a membre per poder començar a gaudir de tots els avantatges de club.

Amb el codi lafamiliamola les famílies monoparentals tenim un 15% de descompte.

Empreses amb les que tenim convenis:

Web: Argus Viajes
Beneficis famílies associades: 10% de descompte en la contractació dels seus viatges personals en la nostra pàgina web i un 7% en les seves reserves telefòniques en la nostra oficina.

Web: De.lib.cies
Servei de cuinera a domicili. Tallers de cuina. Esdeveniments gastronòmics o celebracions familiars. Benefici famílies associades: 10% de descompte en qualsevol servei sol·licitat.

Web: La Moderna
Restaurant acollidor i deliciós a Palma. Benefici famílies associades: 10% de descompte en menjar a la carta i 5% en menú diari.

Empreses amb les que tenim convenis:

Web: Escoleta Cavallet de Fusta
És el lloc ideal per deixar els vostres fills. Les families monoparentals associades de FAMOIB tenen un descompte del 10% en la quota mensual.

Per més informació veure aquest PDF

Web: Projecte Wabi-Sabi
Un lloc diferent, on les families monoparentals associades de FAMOIB tenen un descompte del 10% en la quota mensual i del 20% en la matrícula.

“Per ser gran i tocar el cel, s’ha de ser petit i començar des de terra” . En aquest centre podràs trobar una educació activa, basada en el respecte i l’acompanyament individualitzat.

Per més informació veure aquest PDF

Un gran número d’escoletes i centres d’educació infantil s’ha juntat per oferir beneficis a les nostres famílies associades de FAMOIB.

Per més informació i veure el llistat complet amb la informació de cada una, clica aquest PDF

Infants de Tramuntana està format per tres persones procedents de diverses branques professionals: pedagogia, educació i arts, un equip multidisciplinari i amb experiència en l’àmbit de l’educació alternativa. Com a resposta a la complexa situació actual, oferim l’espai i temps de qualitat que necessiten els nins i les nines. Eixos de el projecte:

– Respecte a la infància.
– Contacte directe amb la natura.
– Joc com a motor d’aprenentatge.
– Ràtios reduïdes.
– Immersió lingüística (castellà, català, anglès).

La resolució de conflictes es porta a terme des d’una mirada respectuosa a la infància i situant les emocions en el centre. La relació amb les famílies es basa en la confiança, la comunicació del dia a dia i el treball en equip. Des d’ Infants de Tramuntana estem disposades a conèixer a noves famílies i persones interessades en qualsevol moment de l’any, generant així nous vincles i xarxes.

Infants de Tramuntana ofereix un 10% de descompte a les nostres famílies associades de FAMOIB.

Per més informació sobre el projecte, clica aquest PDF o la versió en anglès

Empreses amb les que tenim convenis:

Empreses amb les que tenim convenis:

WebAraceli Jiménez

Després de l’arribada d’un nadó, són molts els dubtes que ens aborden i molts d’ells serien més suportables acompanyades i acompanyats d’un professional. El tema de la lactància és apassionant, si vols tenir un bon començament, si necessites ajuda en qualsevol complicació pots comptar amb mi, a l’igual que amb el tema de l’alimentació complementària, com a professional i per descomptat com a mare també.

Si ets membre de FAMOIB obtindràs un 10% de descompte en les meves tarifes. Visita la meva plana web  Araceli Jiménez i el meu Instagram